ons vers vlees
Al ons vlees wordt in eigen atelier op ambachtelijke wijze verwerkt, versneden, gerijpt en verfijnd door temperatuur, vochtigheid, ventilatie & tijd.
BELGISCH RUND
AMERICAIN NATUUR |
BOUILLIE MET BEEN |
BRASILIAANSE STEAK |
CARPACCIO |
CARPACIO D’ANVERS |
COTE A L´OS |
ENDVOGEL |
ENTRECOTE |
FILET PURE |
GEMARINEERDE STEAK |
HAMBURGER |
HERFSTSTEAK |
JEUGDVLEES |
MERGPIJP |
ONGLET |
OSSESTAART |
PINCHO’S |
PREPARE MAISON 100% RUNDS |
ROSBIEF |
RUCOLA STEAK |
RUNDSLEVER |
RUNDSTONG VERS |
SCHENKEL |
STEAK 1STE KEUS |
STEAK INVOLTINI |
STOOFVLEES |
ZESRIB |
RUNDS BUITENLAND
ABERDEEN |
ABERDEEN GRAAN |
AUBRAC |
CHAROLAIS |
GALLOWAY |
HERFORD |
HOLSTEIN |
LAKENVELDER |
LIMOUSIN |
MAINE- ANJOU |
MONTBELIARDE |
NORMANDISCHE ENTRECOTE |
SIMMENTALER |
SCHOTSE HOOGLANDER |
WEST VLAAMS ROOD |
WAGYU |
LAMS
CHISTORA WORST |
GEMARINEERDE LAMSBOUT SNEDE |
LAMS OSSO BUCCO |
LAMS TONG |
LAMSBOUT GEHEEL |
LAMSBOUT SNEDE |
LAMSBURGER |
LAMSGEHAKT |
LAMSKOTELET |
LAMSKROON |
LAMSNIER |
LAMSRAGOUT |
LAMSRIBBEN (BUIK) |
LAMSSCHOUDER GEBRAAD |
MAROKKAANSE LAMSSPIESJES |
MERGUEZ |
TERNASCO LAMMETJES KOTELET |
TERNASCO LAMSBOUT |
TERNASCO LAMSROL |
TERNASCO LAMSSCHOUDER GEBRAAD |
TERNASCO MELKLAM RAGOUT |
TEXELS MELKLAM COT |
TEXELS RAGOUT MELKLAM |
TEXELS SCHOUDERGEBRAAD |
TEXELSE LAMSROLLADE |
TEXELSE LAMSROLLADE VERS |
KALF
AUBRAC KALFS FRICASSEE |
AUBRAC KALFS KOTELET |
AUBRAC KALFSLAPJES |
CHIPOLATA WORSTEN |
GEPANEERDE KALSLAPJES |
KALFS BURGER |
KALFS GEHAKT |
KALFSFILET |
KALFSFRICASSEE |
KALFSGEBRAAD |
KALFSGEHAKT |
KALFSHERSENEN |
KALFSKOTELET |
KALFSLAPJES |
KALFSLEVER |
KALFSNIER |
KALFSSCHENKEL |
KALFSTONG VERS |
KALFSVINKEN |
KALFSWANG |
KALFSWEZERIK |
KROKANT KALFSLAPJE |
PROVENCAALS KALFSSPIESJE |
SALTIMBOCCA ROMANA |
TERNERA KALFS COTELET |
TERNERA KALFS FILET |
TERNERA KALFS FRICASEE |
TERNERA KALFS LAPJE |
TERNERA KALFS SCHENKEL |
TERNERA KALFSVINKEN |
WIENER KALFSWORST |
THE DUKE
DUKE DIKKE ZIEL |
DUKE GEBRAAD |
DUKE HAASJE |
DUKE KARBONADE |
DUKE KOP VLEES |
DUKE KOTELET |
DUKE LEVER |
DUKE OF BERKSHIRE SPEK |
DUKE OREN |
DUKE REUZEL |
DUKE WANG |
GEVOGELTE
BRAADKIP |
BRABANTSE SLOW FOOD KIP |
BRESSE KIP |
CHAAMSE HOEN |
EENDENFILET |
FRANSE DUIF |
KALKOEN |
KALKOENROLLADE GEVULD |
KIPFILET |
KIPGEHAKT |
KONIJN |
KRAAIKOP |
KWARTELS |
MECHELSE KOEKOEK |
NOORD HOLLANDSE HOEN |
PARELHOEN |
PIEPKUIKEN |
BRASVARKEN
BRAS DIKKE ZIEL |
BRAS FRICASSEE |
BRAS GEBRAAD |
BRAS HAASJE |
BRAS KARBONADE |
BRAS KASLERRIB |
BRAS KOTELET |
BRAS RIB |
BRAS SCHENKEL |
ART OF NATURE
HOEVE DIKKE ZIEL |
HOEVE KOTELET |
HOEVE GEBRAAD |
HOEVE HAASJE |
HOEVE KARBONADE |
PATA NEGRA
PATA | NEGRA | GEBRAAD |
PATA | NEGRA | HAASJE |
PATA | NEGRA | KARBONADE |
PATA | NEGRA | KOTELET |
MANGALICA
MANGALICA KARBONADE |
MANGALICA GEBRAAD |
MANGALICA HAASJE |
MANGALICA KARBONADE |
MANGALICA KOTELET |
MANGALICA PORCETA |
MANGALICA SPEENVARKEN COT |
PAARD
PAARDEN ENTRECOTE |
PAARDENFILET |
PAARDENSTEAK |
PAARDENSTOOFVLEES |