ENKEL BESCHIKBAAR VOOR KERST & EINDEJAARSPERIODE

Feestfolder Slagerij Bernaerts

Onder deze folder kan u ook de link vinden om deze als pdf te downloaden.

Download hier onze FEESTFOLDER 2023/24

Ons bestelformulier pdf om te printen & in te vullen.
Indien mogelijk kan u ons de door u ingevulde bestelbon bezorgen in de winkel of ook als bijlage via mail overmaken (info@slagerijbernaerts.be).

Praktische info:

Bestellingen plaatsen:
=> Vóór kerstmis doorgeven ten laatste op 17 december
=> Vóór nieuwjaar doorgeven ten laatste op 26 december
Tijdens de drukke feestperiode zijn we met een beperkte bezetting genoodzaakt om te werken volgens onze feestfolder.
Afwijkingen zullen helaas niet mogelijk zijn. Bij het plaatsen van uw bestelling ontvangt u steeds onze bestelbon met uw volgnummer en afhaal uur. Breng deze bestelbon bij het afhalen zeker mee.
Gelieve steeds het afhaal uur te respecteren aub. Dit voor een vlotte werking & het kunnen naleven van eventuele coronamaatregelen. Dit voor
ieders veiligheid & om drukte en lange wachttijden te vermijden.

Afhalen voor Kerst => zondag 24/12 | voor Oudjaar => zondag 31/12. 

Bestellen:

  • In de winkel:  U ontvangt meteen de nodige informatie en bestelbon met volgnummer die u zeker bij hebt bij het afhalen.
  • Telefonisch: Telefonisch bestellen: 03/666.83.45. U dient na uw telefonische bestelling het bewijs met volgnummer op te halen in onze winkel.
    Deze bestelbon met volgnummer is vereist bij afhalen.
  • Per mail: info@slagerijbernaerts.be

Gelieve voor uw bestelling via e-mail ook onze bestelbon te gebruiken aub. Voor uw bestelling via mail, zal u na de verwerking steeds een bevestigingsmail ontvangen met uw volgnummer (dit kan enkele dagen in beslag nemen).

Gelieve uw volgnummer zorgvuldig bij te houden, deze hebt u nodig bij het afhalen!
Ontvangt u GEEN MAIL met bevestiging & volgnummer DAN IS UW BESTELLING (nog) NIET VERWERKT! (dit kan even in beslag nemen)

ALLE BESTELLINGEN DIENEN AFGEHAALD TE WORDEN ACHTERAAN OP HET EINDE VAN ROGGEBOS (zijstraat van Foxemaatstraat)

Beste klant, wij zijn genoodzaakt te vermelden dat wij geen volledige of gedeeltelijke annulatie kunnen aanvaarden voor wat betreft de bestellingen voor de feestdagen. Wij zullen immers het nodige gedaan hebben voor uw bestelling. Uiteraard zouden wij dit jammer vinden, maar zal het totaal verschuldigde bedrag voor uw bestelling ook aan ons verschuldigd blijven.

Uiteraard kunnen de meeste zaken ingevroren worden om op een later tijdstip wel te kunnen nuttigen. Wij kunnen op onze beurt onmogelijk verse goederen invriezen om later opnieuw als vers te kunnen aanbieden aan onze klanten. 

In geval van overmacht kan slagerij Bernaerts niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet nakomen van zijn/haar verplichtingen met betrekking tot de levering van de bestellingen. Als overmacht beschouwen we eveneens dat de levering niet kan plaatsvinden omwille van de rechtstreekse of onrechtstreekse gevolgen veroorzaakt door het coronavirus COVID-19. In voorkomende geval wordt het eventueel reeds betaalde voorschot voor de geplaatste bestelling terugbetaald.

Driehoekstraat 26

2920 Kalmthout

Ook parking achteraan via Roggebos (zijstraat Foxemaatstraat)

© SLAGERIJ BERNAERTS | MAX
Scroll Up