OVER SLAGERIJ BERNAERTS

Slagerij Bernaerts werd in 1931 opgericht door Constant Bernaerts en sindsdien telkens overgedragen van vader op zoon.

Vandaag is het Koen & Sara Bernaerts (3de generatie) die met een bijzondere passie voor vlees de zaak liet evolueren naar een moderne en vooruitstrevende slagerij.

De passie vertaalt zich in de kwaliteit en het aantal behaalde prijzen. De nadruk ligt nog steeds op de ambacht & tradities zodat deze ook blijven voortbestaan.

Voor ons is het een erezaak om al onze produkten op een optimale wijze te behandelen en verwerken. De jarenlange traditie, de ambacht en vakmanschap gaan samen met moderne technieken. Deze combinatie laat ons toe de verwerking, hygiëne, versheid & kwaliteit te blijven optimaliseren.

99,9% van de produkten die wij aanbieden behandelen en verwerken wij ook zelf.

Wij selecteren zelf het merendeel van de dieren en ons vlees wordt nog steeds ‘in karkas’ geleverd alvorens deze ter plaatse te behandelen en verwerken.

Dit is dé traditionele en tegelijk ook de onovertroffen, ambachtelijke werkwijze waardoor wij u een echte ‘vers vlees garantie’ kunnen bieden.

Onze ambacht bestaat ook uit het zelf uitbenen en versnijden van al ons vlees. In ons atelier verwerken wij dan zelf alle stukken vlees, waar we het laten rijpen, gezouten, gerookt of gekookt wordt in onze speciale rook-en/of kookkasten.

Meer dan 85 jaar houden wij deze tradities met passie in ere. Onze ambacht in combinatie met moderne technieken laat ons toe om u elke dag opnieuw verse topkwaliteit te bieden en te garanderen.

Slagerij Bernaerts staat voor de traditionele ambacht, vakmanschap, versheid & kwaliteit.

Slagerij Bernaerts is passie voor vlees.  

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

je e-mailadres

Driehoekstraat 26

2920 Kalmthout

Parking achteraan via Roggebos (zijstraat Foxemaatstraat)

[fblike]

© 2017 SLAGERIJ BERNAERTS | Powered by MAXWEB

Scroll Up