OVER SLAGERIJ BERNAERTS

Slagerij Bernaerts werd in 1931 opgericht door Constant Bernaerts en sindsdien telkens overgedragen van vader op zoon.

Vandaag is het Koen & Sara Bernaerts (3de generatie) die met een bijzondere passie de zaak liet evolueren naar een moderne en vooruitstrevende slagerij.

De passie vertaalt zich in de kwaliteit en het aantal behaalde prijzen. De nadruk ligt nog steeds op de traditie & de ambacht opdat deze ook blijven voortbestaan.

Het is en blijft een erezaak om al onze produkten op een optimale wijze te behandelen en verwerken. De jarenlange traditie, ambacht en vakmanschap gaan samen met moderne technieken. Deze combinatie laat ons toe de verwerking, hygiëne, versheid & kwaliteit te blijven optimaliseren.

99,9% van ons aanbod behandelen en verwerken wij zelf in ons atelier.

Wij selecteren zelf ook nog steeds het merendeel van de dieren en ons vlees wordt nog ‘in karkas’ geleverd alvorens deze in ons atelier te behandelen, verwerken, versnijden,…

Dit is dé traditionele en tegelijk ook de onovertroffen, ambachtelijke werkwijze waardoor wij u kwaliteit en een echte ‘vers vlees garantie’ kunnen bieden.

Onze ambacht bestaat ook uit het zelf uitbenen en versnijden van al ons vlees. In ons atelier verwerken wij niet enkel alle stukken vlees, maar laten we het ook rijpen, roken, koken, … Voor het roken & koken  gebruiken wij onze speciale rook-en/of kookkasten.

Meer dan 85 jaar houden wij de tradities met passie in ere. Onze ambacht in combinatie met moderne technieken laat ons toe om u elke dag opnieuw verse topkwaliteit te bieden en te garanderen.

Slagerij Bernaerts staat voor de traditionele ambacht, vakmanschap, versheid & kwaliteit.

Slagerij Bernaerts is passie. 

Driehoekstraat 26

2920 Kalmthout

Parking achteraan via Roggebos (zijstraat Foxemaatstraat)

Volg ons ook op facebook

© 2017 –  2020 SLAGERIJ BERNAERTS | MAXWEB

Scroll Up