Artisanale dorpsslagerij Bernaerts | Vakmanschap in jouw dorp

Slagerij Bernaerts werd in 1931 opgericht door Constant Bernaerts en sindsdien telkens overgedragen van vader op zoon.

Vandaag is het Koen & Sara Bernaerts (3de generatie) die met een bijzondere passie de zaak liet evolueren naar een moderne en vooruitstrevende slagerij.

De passie vertaalt zich in de bijzondere kwaliteit en het aantal behaalde prijzen. De nadruk ligt nog steeds op echte traditionele ambacht zodat deze ook kan blijven voortbestaan.

Het blijft een erezaak om al onze producten optimaal te behandelen en verwerken. De jarenlange traditie, ambacht en vakmanschap in combinatie met hedendaagse technieken. Dit laat ons toe de verwerking, versheid, kwaliteit & hygiëne te blijven optimaliseren.

99,9% van ons aanbod maken en  verwerken wij zelf in ons atelier.

Wij selecteren zelf ook nog steeds het merendeel van de dieren,  ons vlees wordt nog steeds in ‘karkas’ geleverd alvorens deze zelf te behandelen, verwerken, versnijden,…

Door onze onovertroffen traditionele en ambachtelijke werkwijze kunnen wij niet enkel kwaliteit, maar ook een echte ‘vers vlees garantie’ bieden.

Ons aanbod bestaat uit de passie voor ons vak.

Onze ambacht bestaat ook uit het ‘zelf’ uitbenen en versnijden van al ons vlees. In ons atelier verwerken wij niet enkel alle stukken vlees, maar laten we het ook rijpen, roken, koken, … waarvoor wij onze speciale rook-en/of kookkasten gebruiken.

Reeds 90 jaar houden wij deze tradities met passie in ere. Onze ambacht in combinatie met hedendaagse moderne technieken laat ons toe om u elke dag opnieuw verse topkwaliteit te garanderen en aan te bieden.

Slagerij Bernaerts staat voor traditionele ambacht, vakmanschap, versheid & kwaliteit. Slagerij Bernaerts is passie.

Driehoekstraat 26

2920 Kalmthout

Parking achteraan via Roggebos (zijstraat Foxemaat)
Scroll Up